7 Ekim 2015 Çarşamba

GANO EXCEL ÜRÜNLERİ

Gano Excel 4.000 yıl önceye dayanan antik dönemde “Bitkilerin Mucizevi Kralı” olarak kabul gören Ganoderma lucidum özlerinden üretmektedir.Ürünlerimizin temel hammaddesi olan ‘’Ganoderma Lucidum Mantarını’’  %100 organik olarak Malezya nın kedah eyaletindeki kendi çiftliklerimizde her 3 ayda bir 100 milyon adetin üzerinde yetiştirmekteyiz.Bir zamanlar sadece kraliyet ailelerinin sofralarında bulunabilen bu şifalı bitki artık Gano Excel™ ile evlerinize kadar gelebilmektedir.


Geleneksel Uzakdoğu tıbbında özellikle ifade edildiği gibi vücut, dışarıdan gelen etkilerin bozduğu organizma dengesini tekrar kuruncaya kadar mücadeleye devam eder. KIRMIZI REİSHİ, vucudunuza içten ve dışarıdan gelen tüm etkilere karşı doğal korumaya alır.



Vücudumuzun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek olumsuz etkilere karşı korumak
Bağışıklık, sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirmek
Yaşın ilerlemesi sonucu oluşan problemlerin önüne geçmek
Yüksek tansiyon, kolesterol, diabet, bronşit, prostat gibi problemlerle baş etmek
Kanser, karaciğer bozuklukları, hepatit, HIV/AIDS gibi hastalıklardan korunmak ve bu hastalıklarla savaşmak,




Gano Excel Firmamızın Türkiyedeki genel misyonu günümüzün değişen ve her geçen gün daha kötüye giden Çevre koşulları – Hormonlu gıdalar –Dengesiz beslenme gibi sebeplerden dolayı oluşmuş ve oluşacak olan sağlık problemleri karşısında insanlara yardımcı olmak ve maddi anlamda hayatının akışından memnun olmayan insanlara bir çıkış fırsatı sunmaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder